Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Voksenkor

Kirke med menighed og organist, men vi mangler nye kormedlemmer
I Tarm Kirkes voksenkor synger vi 3- og 4-stemmigt, men ikke sværere end at alle skulle kunne være med.

Koret kræver først og fremmest lysten. Selvfølgelig skal man også være nogenlunde tonal (kunne synge rent), men resten lærer man undervejs.

Tarm Kirkes Kor synger til særlige gudstjenester - især omkring højtiderne, men også til enkelte koncerter i løbet af året. Koraften er onsdage, og vi forsøger at lægge koncerter og andre arrangementer på onsdage.

Vi prioriterer samværet og kaffepausen meget højt.

Hvis du er interesseret, er du meget velkommen til at ringe til organist Hans Gundesen (2939 2214) eller kom frejdigt og uanmeldt til første korprøve i august.

Præsentation
Voksenkoret er for alle voksne, der har lyst til at synge i kor. Kirkekoret er et menighedsarbejde; et socialt, kirkeligt fællesskab, hvor sangen – både fællessangen og korarbejdet – er i centrum, og hvor musikalsk dygtiggørelse vægtes højt.

Tarm Kirkes voksenkor medvirker ved en del gudstjenester i løbet af året. Her understøtter de salmesangen og løfter dermed menighedens oplevelse af gudstjenesten. Desuden medvirker voksenkoret ved nogle af kirkens øvrige koncerter og musikarrangementer.

Koret øver hver onsdag klokken 19-21 i Tarm Kirke.

Korleder: Organist Hans Gundesen, organist-hans@mail.dk
Det er gratis at synge i kirkens kor, og man tilmelder sig ved fremmøde til korprøven. Der vil blive arrangeret en lille individuel stemmeprøve for nye korsangere i Voksenkoret inden for de første tre korprøver.