Du er her: 
onsdag05jun2019

Grundlovsarrangement Skjern-Tarm

onsdag05jun2019 kl. 12:15 - 16:00

Grundlovsfest i Skjern 13-16. Afsløring af årets vandbærer klokken 12:15. Fælles afgang fra Tarm fra 12:30

Grundlovsarrangement i Skjern Anlæg, nord for Skjern Kirke med grundlovstale ved tidligere amtsrådspolitiker Knud Jacobsen, som altid har noget på sinde og måske en overraskelse i ærmet. Grundloven handler om mere end dagligdagens politiske kampe. Knud Jakobsen har kæmpet for sine mærkesager og har altid haft den vide horisont.

Selve grundlovsarrangementet i Skjern er fra klokken 13-16, men det indledes allerede i Tarm klokken 12.15, hvor Årets Vandbærer fra Tarm afsløres (ved broen i Storegade, hvor Bybækken går under gaden).

Fra klokken 12.30 er der fælles afgang til fods til Skjern.

Traditionen med fælles grundlovsfest i Tarm og Skjern blev indledt i 2018 i Forsøgshaven i Tarm.

I 2019 fortsætter vi i Skjern. Vi opfordrer jer til at bakke op om arrangementet, der for det første byder på grundlovstale ved Knud Jacobsen, men hvor der også er musikalsk underholdning ved musikelever fra VGT, ved Willy Egmose med sin jazztrio og ikke mindst ved Skjern Kirke.  FDF Skjern sørger for en duft af spejderbål, viser deres sammenhold, mens unge gymnaster fra DHE i Skjern slutter dagen festligt med en opvisning på planen.

Der er gratis is til alle fremmødte børn. Derudover er der salg af pølser, fadøl, kaffe og kage.

Skjern-Tarm Rotary, Soroptimisterne Skjern-Tarm, Skjern-Tarm Lions Club, Skjern og Tarm Udviklingsfora og Røde Kors er medarrangører.