Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 
torsdag10sep2020

Kirkehusets Aftencafé

torsdag10sep2020 kl. 19:00 - 21:00

Kirkehusets Aftencafé med »Cash i kirken«

Carsten Holm & Cash trioen:

»Cash i kirken« handler om Johnny Cash og de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne ver-den.

Karsten Holm fortæller om Cash’ tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen, hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde.

Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud. Det er fortællingen, om hans forhold til kærligheden, sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige.

Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet.

Musikalsk fokuserer »Cash i kirken« især på de sidste ti år af Johnny Cash’ liv. Cash hav-de ikke været på hitlisterne længe, men turnerede på livet løs. Produceren Rick Rubin overtalte Cash til at gå i studiet blot med en mikrofon og en guitar. Det blev til den højt roste albumrække under navnet »American Recordings«, der var et stort comeback for Cash. Indspilningerne rummer flere religiøse sange, som er med i denne koncert. Publi-kum vil opleve sange af Johnny Cash selv; men i lige så høj grad sangene som han fortol-kede, af eksempelvis Kris Kristoffersen, Hank Williams, Bruce Springsteen, Gordon Light-foot og mange flere. Der vil også være nogle af de store hits i Cash’ velkendte »Boom Chicka Boom« stil så som »Ring Of Fire« og »Get Rythm«.

Der serveres et let traktement – specialøl og chips

Entré kr. 100,- inkl. traktement.