Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Frivillig & Fællesskab

I alle sogne i Tarm Pastorat har vi mange frivillige, som laver et helt fantastisk arbejde.

At være frivillig betyder også fællesskab: Et fællesskab mellem de frivillige, men også et fællesskab mellem personale, menighedsråd og frivillige.

Kunne du tænke dig at være en del af dette fællesskab, er du meget velkommen til at kontakte sognepræsten, det lokale menighedsråd eller måske én, som allerede er frivillig i dit sogn, så I sammen kan finde ud af, hvad du kunne tænke dig at give en hånd med. 

Du kan også ringe  til Kirkekontoret i Tarm; tlf. 97 37 15 40, som så vil sende dine kontaktoplysninger videre til rette vedkommende. 

Pt. er der frivillige, der hjælper med følgende, og vi kan sagtens være flere:

FLAGHEJSNING – frivillige hejser flaget og tager det ned på dage, hvor der i forvejen ikke er personale i huset. 

BAGEGRUPPEN – frivillige bager på skift til arrangementer i Tarm Kirkehus og sørger for, at vore kagedåser altid er fyldt op med småkager.

SYGRUPPEN – frivillige har syet diverse dragter og senest har sygruppen repareret Tarm Kirkes messehagler. Næste projekt er tilretning af konfirmationskjoler, som lånes ud til konfirmander.

KUNSTGRUPPE - Hvilken kunst skal for eksempel ses i Kirkehuset i Tarm

SOGNEEFTERMIDDAGE – frivillige sørger for at lave og servere kaffe med brød til deltagerne.

SOGNETS DAGLIGSTUE – her hjælper man hinanden med kaffebrygning m.v. på skift.

MINIKONFIRMANDER – frivillige hjælper præsterne med kreative ting m.v.

TEKSTLÆSNING – mest i Lønborg, her er det frivillige, som læser søndagens tekst på skift.

Der er altid plads til flere frivillige hænder, og menighedsrådet arbejder hele tiden på at inddrage frivillige i forskellige arrangementer.

Én gang om året holdes der en frivilligfest for alle frivillige, menighedsråd og personale i Tarm Pastorat, som en slags »løn« for det frivillige arbejde.

Hold øje med kirkesiden, hvor der løbende vil være opslag om »stillingsopslag« til frivillige. Her kan du også holde øje med invitation til årets frivilligfest.

Kirkehjælpere – frivillige som er en del af udvalgte gudstjenester i Tarm Kirke: Har det fanget din interesse, så kontakt sognepræst Birgitte Nør Jahn, tlf. 9737 1970. mail: BIKJ@km.dk