Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kirkehjælpere i Tarm Kirke

Tarm Kirke har en lang række frivillige hjælpere - omtrent 35 styk. Kirkehjælpere er dem, der tidligere blev kaldt for lægmænd, men i dag kaldes de altså for det mere enkle - Kirkehjælpere.

Kirkehjælperne varetager en lang række opgaver. Der er for eksempel en bagegruppe, en flaggruppe, en borddækningsgruppe og en gruppe, der arbejder med messehagler.

Der er også en række frivillige, der deltager mere direkte i gudstjenesterne. De samarbejder for eksempel med præsterne om hvilke salmer, der er gode til hvilke gudstjenester. Eller de læser tekster op - det kan endda være sådan, at de sørger for at afholde en gudstjeneste. Helt uden en præst.

Høstgudstjeneste, BUSK-gudstjeneste, spejdernes nytårsgudstjeneste, pilgrimsgudstjeneste og -vandring i forbindelse med påsken og sommerens friluftsgudstjeneste er nogle af de steder, hvor der ofte er en del kirkehjælpere engagerede.

Til de forskellige grupper kan der være tilknyttet personale fra kirken, men flere af grupperne klarer helt sig selv. Kunne det være noget for dig at deltage som kirkehjælper, så ring ind på Kirkekontoret, så kan du altid høre lidt mere.