Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Skjern-Tarm Menighedspleje udlåner Konfirmationstøj til både drenge og piger

Skjern-Tarm Menighedspleje har et særligt tilbud til konfirmanderne i Skjern og Tarm. Nemlig udlån af konfirmationstøj. Tanken er for det første, at det ikke skal være økonomien, der forhindrer en fantastisk konfirmation. For det andet er genbrugstanken en hel klar tendens i dag, som vi kun kan slutte op om.

Prøv tøjet i Tarm Kirkehus:

Næste gang bliver i det nye år. Dato følger, men kontakt evt. Hanne Bentzen: 2173 0592 for at prøve tøjet individuelt

Noget af tøjet er faktisk helt nyt. En del er for eksempel kommet fra butikker, der forhandler konfirmationstøj. Måske er det sidste års modeller, måske er det indkøb af for meget af samme slags - og nogle gange er det bare, fordi butikken har haft lyst til at sikre, at alle konfirmander får muligheden for et skønt sæt tøj til sin konfirmation.

Andet kommer fra private givere. Typisk har tøjet kun været brugt én gang, men uanset hvad, så er tøjet renset, så det fremstår fuldstændigt pletfrit. Hvis du har lyst til at give konfirmationstøj til menighedsplejen, kan det afleveres i Tarm Kirkehus i kontorets åbningstid eller efter aftale med Mette Sjælland.

Tøjet er renset

Tøjet lånes gratis ud til kommende konfirmander. Vi sørger for, at alt tøjet bliver renset eller vasket inden udlevering. Vi fortæller det på forsiden af hjemmesiden og på facebook, når vi nærmer os en ny tid for at prøve tøjet.

Modeshow

Oktober 2019 bød på skønt genbrugsmodeshow med 65 konfirmander og deres forældre, der så de smukke kjoler. Mange fik kjoler med hjem i udlån. Fotos nedenfor er fra modeshowet, hvor otte fantastiske piger med hjælp fra de kvindelige præster og frivillige - blandt andet Tarm Kirkes sygruppe - viste kjolerne frem. Håret blev sat af Hot'n Tot og af Jeanett fra Lønborg Menighedsråd. Der blev serveret kage og kaffe, popcorn og slushice - det sidste sponseret af Quens Pub i Skjern.

Konfirmationshjælp

Menighedsplejen har desuden et tilbud om økonomisk hjælp til trængte familier. Der kommer mere information, når vi nærmer os.