Skjern-Tarm Menighedspleje udlåner Konfirmationstøj til både drenge og piger

Skjern-Tarm Menighedspleje har et særligt tilbud til konfirmanderne i Skjern og Tarm. Nemlig udlån af konfirmationstøj. Tanken er for det første, at det ikke skal være økonomien, der forhindrer en fantastisk konfirmation. For det andet er genbrugstanken en hel klar tendens i dag, som vi kun kan slutte op om.

Noget af tøjet er faktisk helt nyt. En del er for eksempel kommet fra butikker, der forhandler konfirmationstøj. Måske er det sidste års modeller, måske er det indkøb af for meget af samme slags - og nogle gange er det bare, fordi butikken har haft lyst til at sikre, at alle konfirmander får muligheden for et skønt sæt tøj til sin konfirmation.

Andet kommer fra private givere. Typisk har tøjet kun været brugt én gang, men uanset hvad, så er tøjet renset, så det fremstår fuldstændigt pletfrit. Efteråret 2019 vil byde på modeshow med de smukke kjoler og jakkesæt.

Menighedsplejen har desuden et tilbud om økonomisk konfirmationshjælp til trængte familier. Mere herom, når vi nærmer os konfirmationstiden.

Yderligere oplysninger fås hos Mette Sjælland: 5095 2233