Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Opfordring til at stille op til et spændende arbejde

"Jeg havde egentlig ikke forestillet mig, at jeg skulle sidde i menighedsrådet, men blev opfordret til at stille op, og jeg har ikke fortrudt, at jeg sagde ja til opgaven,  for arbejdet er både spændende og givende," sådan lyder det blandt andet fra Kirkeværge ved Tarm Menighedsråd, Else Meiner.

Godt samarbejde om opgaver vi brænder for

Else Meiner har været en del af Tarm Menighedsråd siden 2012, og hun er glad for det gode samarbejde i menighedsrådet og for muligheden for at arbejde med de opgaver, som hun brænder for:

"Jeg kan derfor på det varmeste opfordre til at stille op til det kommende valg," lyder det fra hende.

Kontakt mellem skole og kirke

"I alle årene har jeg især haft fokus på arbejdet med børn og unge. 

Jeg finder kontakten mellem kirken og skolen vigtig. Kontakten foregår blandt andet ved medlemskabet af RAMS, der er Folkekirkens Skoletjeneste i Ribe Stift. Hvert år i november tager vi for eksempel med 3. klasserne til Ribe Domkirke og synger salmer sammen med cirka 500 børn fra stiftet," fortæller Else Meiner, der også oplyser, at skolen kan få gratis undervisningsmateriale gennem RAMS.

Dåbsklubben

Else Meiner arbejdet desuden med Dåbsklubben, hvor de små medlemmer i seks år får en gave i forbindelse med dåbsdagen.

"Det giver god mening, for på den måde er vi med til at huske børnene på deres dåb, og vi skaber med dåbsklubben et godt samarbejde med både børnene og deres forældre," siger hun.

Indflydelse på kirkerenoveringen

Det er ikke kun sognets børn, Else Meiner har indflydelse på med sit menighedsrådsarbejde. De sidste fire år har hun haft posten som Kirkeværge, hvilket blandt andet medfører indflydelse på renoveringen af Tarm Kirke.