Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Tid til eftertanke

Kirken er en vigtig del af vores Kristne tro og af den danske kultur,som vi har et ansvar for at holde levende, sådan lyder det blandt andet fra formand for Lønborg Menighedsråd, der også ser denne tid som en tid til eftertanke - for hvorfor egentligt stille op til et menighedsråd!

Erik Byskov blev opfordret til at stille op for fire år siden, og da han lige var stoppet med bestyrelsesarbejdet  i Danish Crown, havde han svært ved at finde en undskyldning for at sige nej,

"Arbejdet i menighedsrådet er et spændende job, som strækker sig vidt uden at være uoverskueligt. I Lønborg har opgavefordelingen i den forløbne periode været, at jeg varetager jobbet som formand, ligesom jeg har været i det fælles præstegårdsudvalg. Lars styrer som kasserer pengene, Mona har som Kirkeværge ansvar for kirke og kirkegården. Jeanette har som kontaktperson ansvar for at de ansatte befinder sig godt, mens Lilian har udført jobbet som sekretær," fortæller om et rigtig godt samarbejde i Lønborg menighedsråd, hvor alle har fyldt deres pladser på bedste vis.

"Det er nok også grunden til, at vi har nemt ved at finde gode kandidater til det næste råd," mener Erik Byskov og fortsætter: 

"I Lønborg har vi lige nu opgaver med restaurering af kalkmalerierne i kirken samt et stort arrangement  med indvielse af  mindesten for  Ungarnssoldater i Lønborg 1945.

Alt er udskudt til 2021 på grund af Corona."

Som årsag til at arbejde i menighedsrådet, siger Erik Byskov også:

"Kirken er en vigtig del af vores Kristne tro og af den danske kultur,som vi har et ansvar for at holde levende."

mvh. Erik Byskov

Formand for Lønborg Menighedsråd