Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Kirken er et naturligt samlende midtpunkt i menneskers søgen efter livets mening

 

Kirken er et stærkt aktiv i vores lokalområde og danner ramme om den kristne menighed, hvor mennesker mødes i et rummeligt fællesskab i en til tider fortravlet og stresset hverdag. Det siger Erik Nielsen, kasserer i Tarm Menighedsråd, blandt andet om sit arbejde i rådet.

I Kirken samles menigheden om det kristne evangelium til understøttelse af livets mening til trøst og opmuntring og for at dele glæden og sorgen, som møder os i vore forskellige livs situationer.

At være med i den kristne menighed betyder også at være ”vejmænd” for evangeliets udbredelse. Menighedsrådetet har mange forskelligartede opgaver:

  • God personale ledelse
  • Administrere kirkegårds driften
  • Ansvar for den tildelte økonomi
  • Ansvar for kirkens bygninger
  • Sammen med præsterne og de ansatte udvikle kirkens aktiviteter

Så at være med i et menighedsråd giver mange udfordringer, men også rig mulighed for at være med til at skabe gode rammer for kirkens liv og vækst her i vores sogn og blandt alle aldersgrupper.

Der kan fås god hjælp i løsningen af de mange forskelligartede opgaver hos provstiet og stiftet og hos kirkens ansatte.

For mig er Kirken et naturligt samlende midtpunkt i menneskers søgen efter livets mening.

Så vil du kirken, så hold dig ikke tilbage fra at blive kandidat, det kræver ikke særlige åndelige kompetencer eller lederevner; den kristne menighed er for mennesker i alle aldre, må det også afspejles i sammensætningen af et nyt menighedsråd.

  

Med venlig hilsen

Erik Nielsen

Kasserer Tarm Menighedsråd