Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Karsten Holm og Cash-trioen

Kom til Kirkehusets Aftencafe den 10. september, når trioen fortolker Cash i Kirken.

Under koncerten med Karsten Holm og Cash-trioen vil der blive serveret et let traktement bestående af specialøl og chips.

Karsten Holm & Cash-trioen»Cash i kirken« handler om Johnny Cash og om de indre kampe, han hele sit liv udkæmpede, og som udmøntede sig i de formidable sange og fortolkninger, han efterlod til denne verden. 

Karsten Holm fortæller om Cash' tro, hans dæmoner, stofferne og alkoholen. Hans kamp for at holde misbruget nede - den evige kamp mellem det gode og det onde. 

Det er fortællingen om, hvordan Gud redder ham, da han beslutter at begå selvmord i en grotte. Cash ser lyset (Guds lys), da hans egen lommelygte dør ud.

Det er fortællingen, om hans forhold til kærligheden, til sin elskede og familien – og til de udstødte og de fattige. Cash var forkynder på sin egen måde, og hans eftermæle er historien om en kunstner med hundrede procent autenticitet. 

Musikalsk fokuserer »Cash i kirken« især på de sidste ti år af Johnny Cash’ liv. Cash havde ikke været på hitlisterne længe, men turnerede på livet løs. Produceren Rick Rubin overtalte Cash til at gå i studiet blot med en mikrofon og en guitar. Det blev til den højt roste albumrække under navnet »American Recordings«, der var et stort comeback for Cash. 

Indspilningerne rummer flere religiøse sange, som er med i denne koncert. Publikum vil opleve sange af Johnny Cash selv; men i lige så høj grad sangene som han fortolkede, af eksempelvis Kris Kristoffersen, Hank Williams, Bruce Springsteen, Gordon Light-foot og mange flere. Der vil også være nogle af de store hits i Cash’ velkendte »Boom Chicka Boom« stil så som »Ring Of Fire« og »Get Rythm«.  

Entré kr. 100,- inkl. traktement

Del dette: