Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Skal du være Kirketjener og/ eller Kordegn ved Tarm Kirke?

Der er netop nu to ledige stillinger i Tarm Pastorat. Hver stilling er på otte timer, men stillingerne kan eventuelt lægges sammen. Ansøgningsfrist: 16. august

Kirketjener

Tarm Menighedsråd søger en kirketjener med ansættelse 1. oktober 2020 gerne tidligere. Stillingen er på 8 timer pr. uge. Den kan eventuelt sammenlægges med den ledige stilling som kordegn ligeledes på 8 timer. Stillingens kerneopgaver er:

  • Medvirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger, herunder opstilling og klargøring til arrangementer, kaffebrygning m.v.
  • Opsætning og betjening af kirkens tekniske udstyr
  • Oprydning og rengøring i sognets lokaler

Læs hele stillingsopslaget

Kordegn

Tarm Menighedsråd søger en kordegn med ansættelse 1. oktober 2020 gerne tidligere. Stillingen er på 8 timer pr. uge. Den kan eventuelt sammenlægges med den ledige stilling som kirketjener ligeledes på 8 timer.

Stillingens primære opgave er regnskabsføring. Kirkekontoret fører regnskab for flere sogne i Skjern Provsti Tarm sogn har godt 4.000 indbyggere.

Der er 16 ansatte ved kirke og kirkegård. Stedet er præget af stort engagement og et godt samarbejde mellem ansatte, præster, menighedsråd og de mange frivillige, der er et stort aktiv for vores sogn. Fleksibilitet prioriteres højt i vores hverdag.

Vi har fokus på hinandens individuelle faglige kompetencer og interesseområder, og forsøger på bedst mulig måde at skabe indhold, der matcher den enkelte medarbejder.

Vi forventer, at du:

  • har regnskabserfaring
  • har godt kendskab til it
  • er imødekommende, selvstændig og struktureret

Læs hele stillingsopslaget

 

 

Del dette: